Wie zijn wij?


Drs. Hanno van der Loo is hoofdredacteur en uitgever van SPORTgericht. Hij werkt tevens als sportwetenschappelijk adviseur / auteur / docent / dagvoorzitter / projectleider via bureau AdPhys.

Redacteur drs. Jorrit Rehorst MBA was tot 2020 hoofd van de masteropleiding Sportfysiotherapie en manuele therapie aan de Hogeschool Utrecht, is sportwetenschappelijk adviseur (www.imove.nu) en organisatieadviseur op het gebied van Sport en Gezondheid.

Redacteur drs. Germen van Heuveln studeerde bewegingswetenschappen (VU Amsterdam) en werkt als docent aan Fontys Sporthogeschool in Eindhoven.

Redacteur Amber Hulleman is docent in de bacheloropleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en werkte t/m 2023 als (sport)fysiotherapeut in een eerstelijnspraktijk.

Redacteur dr. Jurgen van Teeffelen is freelance wetenschapsjournalist, werkte voorheen als fysioloog aan universiteiten in Nederland (Amsterdam, Maastricht) en de VS (Yale) en was recent voor het derde seizoen als redacteur betrokken bij de TV-documentaireserie Sportlab Sedoc (NPO). Website: www.jurgenvanteeffelen.nl, podcast: https://slimmer-presteren-podcast.nl/.